Háziorvosi körzet ellátása

Tisztelt Lakosság!

Kővágóörs Község Önkormányzata Polgármestereként és mint a Kővágóörs – Kékkút – Salföld Háziorvosi Körzet működtetőjeként tájékoztatom a lakosságot, hogy a Háziorvosi körzet ellátását továbbra is a Király Gyógyító Bt. szolgáltató látja el, Dr. Király Tünde Háziorvos személyes közreműködésével.

Mint a működési engedéllyel rendelkező önkormányzatnak kötelessége gondoskodni a háziorvos betegsége, szabadsága idejére annak helyettesítéséről.

Tájékoztatom, hogy a korábban megszokott Révfülöpi helyettesítés már nem biztosított!

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Dr. Király Tünde háziorvos (betegség, szabadság) távolléte esetén a helyettesítés Dr. Kazári László Háziorvos, illetve Dr. Hajzer András Háziorvos által biztosított.

A helyettesítést aktuálisan meghatározott időpontban a kővágóörsi rendelőben, egyebekben a helyettesítő orvos saját rendelőjében saját rendelési idejében biztosítja.

Helyettesítést ellátó orvosok rendelői:

  • Dr. Kazári László Háziorvos a Tapolca I. sz. háziorvosi rendelő, Tapolca Deák F. u. 13. szám.
  • Dr. Hajzer András a Lesencetomaj háziorvosi rendelő, Lesencetomaj, Kossuth u. 96 szám.

 

Tisztelt Lakosság!

A kővágóörsi Háziorvos távolléte esetére minden esetben mindhárom körzetünkhöz tartozó településen hirdetésre kerül a helyettesítés aktuális és pontos rendje.
Szükség esetén azokon a napokon, amikor Kővágóörsön a háziorvos betegsége és szabadsága idején nem kerül sor rendelésre, igény esetén közvetlen buszjáratot biztosítunk az aktuális helyettesítő háziorvos rendelésére.

Kővágóörs, 2019. szeptember 27.

Horváth Dezső sk.
polgármester2019. október 8.